Nem vagy egyedül a táplálkozás útvesztőjében!

Szeretettel hívjuk és várjuk az érdeklődőket a Krisztina Egyesület Nem vagy egyedül a táplálkozás útvesztőjében!  című előadásra.

Az est témái:

  • táplálkozással kapcsolatos tévhitek és félreértések,
  • a megfelelő táplálkozás és a lelki-testi egyensúly,
  • a résztvevők kérdései.”

 

A táplálkozás a világ egyik legtermészetesebb és mégis legérdekesebb dolga. Hiszen minden mindennel összefügg. Oda-vissza ható folyamatok vannak az egészségünk, a hormon-háztartásunk, közérzetünk és energiaszintünk között. Dietetikusként abban próbálok minél hatékonyabb segítséget nyújtani a hozzám fordulóknak, hogy ezt a sajátos egyensúlyt együtt megtaláljuk. Nem egyszerű, de hálás feladat és egyszerre kihívás és szép ebben a változatosság. A szokásaink nehezen változtathatóak meg, de egy egész életre kihatással lehetnek, ezért van felelősségünk saját magunk iránt.
Szívügyem a prevenció, hogy az emberek egészségesebb életmódot kövessenek, és ehhez hozzásegítsem őket a szakmai háttérrel. Szeretem azokat a pillanatokat, amikor a munkám során az emberek megértik a miérteket és nem csak betartják az előírásokat. Fő érdeklődési köröm a szakmán belül: elhízás, inzulinrezisztencia, PCOS, meddőséget okozó kórképek, ételintoleranciák.” (Ábrám Boróka)

Előadó: Ábrám Boróka dietetikai tanácsadó
Időpont: 2021. november 29., hétfő 19:00-21:00
Helyszín: a Felső-krisztinavárosi Keresztelő Szent János Plébánia közösségi háza (1124 Budapest, Apor Vilmos tér 9-11.)

A helyiségben a maszk viselése kötelező!

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
REGISZTRÁCIÓ

Jelentkezési határidő: 2021. november 26.