Nem vagy egyedül a gyermeked születése után!

A Krisztina Egyesület szeretettel hív minden kedves érdeklődőt a Nem vagy egyedül a gyermeked születése után! – megváltozott kihívás az anyák életében. Kérdésektől a megoldásig. című online előadásra.

“Egy interaktív, megmozgató előadásra számíthattok, amelyet közvetlen gyermekvállalás előtt állóknak vagy kisgyermekes szülőknek ajánlok. Tudományos, mai tények, amelyeket jó lett volna, ha én is tudok mihamarabb. Beszélgetni fogunk a kihívásokról, lesz mód a saját helyzetedet is átgondolni, és lesznek útravalók pakolva mindenki csomagjába, hogy mi is segíthet elég kiegyensúlyozottnak, önazonosnak lenni ebben a változó, kihívásokkal teli időben. Egy elfogadó, biztonságos közegre számíthatsz. A Dayfly tiszavirágot, napi repülést jelent. Vesd le Te is a bábod és legyél jelen velem!”- Dayfly Kriszti

Előadó: Dayfly Kriszti édesanya-lelkesítő, megoldásfókuszú coach, felnőttképző, családkonzulens-jelölt
Időpont: 2021. szeptember 18., szombat 16:00-18:00
Helyszín: zoom.us. A résztvevőknek jelentkezés után elküldjük a pontos linket.
Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 15.