Jöjjetek, nézzétek meg!

Szeretettel hívunk minden érdeklődőt nordic walking-tréninggel egybekötött lelki napunkra.

Időpont: 2016. október 2., vasárnap 9:00-17:00 (Gyülekezés 8:45-ig!)
Helyszín: Szent Gellért Gimnázium (1013 Budapest, Krisztina tér 4.) és a Vérmező

Testi-lelki megújulás
A test fizikai megújulását segítő délelőtti tréningprogramon Molnár Renáta Cor-Way életmódtréner, a Jézusi gyaloglás társszerzője és kidolgozója, új szemléletmóddal vezet be bennünket a test- és mozgáskultúra oktatásán keresztül abba, hogy a különböző életkori szakaszokban milyen testélettani változásokon megy keresztül a női szervezet, s ennek fényében milyen mozgásalapra és hogyan építsük fel testkarbantartó programunkat.

Vidám oktatás keretében megtanuljuk a nordic walking alaptechnikáját. Humorral, öniróniával fűszerezve ismerjük meg magunkat, testünk-lelkünk reakcióit.
Kedvezőtlen időjárás esetén a program rugalmasan változik.

Délután a szemlélődés ösvényein kelünk útra Versegi Beáta Mária nővér, a Nyolc Boldogság Közösség tagja segítségével. A tanítványok azzal a kérdéssel fordultak Jézushoz: Mester, hol laksz? Jézus válaszul önmagához vezeti el őket, hogy az ő jelenlétében időzzenek, töltődjenek és ennek a találkozásnak az élményével induljanak tovább.

A délelőtti mozgás és a délutáni szemlélődés tapasztalata elsegíthet bennünket annak a megtapasztalásához, hogy életünk harmóniájának kialakításához lényegileg fontos a testünkben és lelkünkben lévő lehetőségek felfedezése és ezek összehangolása.

Kinek ajánljuk?
A fizikai mozgásprogramban mind a rendszeresen mozgók, mind pedig a kisebb fizikai betegségekkel küzdők is örömüket lelik, hiszen az oktatás során személyre szabott a mozgásterhelés. A délutáni lelkigyakorlatos foglalkozások egyes részei között elcsendesedünk, ezzel is segítve a résztvevőket abban, hogy – ha csak rövid időre is – el tudjanak szakadni a külső, zajos világtól.

Praktikus tudnivalók
Időjárásnak megfelelő, réteges, sportos, egyszerű öltözetet javaslunk. Bár az alapoktatás sík terepen zajlik, praktikus a sportcipő használata.

A délutáni, teremben zajló foglalkozásra, kérjük, benti váltócipőt (és váltózoknit) is hozzanak a résztvevők.
A természetben zajló nordic walking-oktatásra botokat biztosítunk. A többórás oktatásra kis hátizsákba vizet is érdemes csomagolni.

Ebéd saját batyuból. A „köz javára” sütött finomságokat szívesen fogadunk.

Jelentkezés: a regisztrációs díj befizetésével 2016. szeptember 28-ig.

Regisztrációs és részvételi díj:
–    1000.- Ft regisztrációs díj, amelyet kérünk a Krisztina Egyesület bankszámlájára (12100011-17633853 – Gránit Bank) átutalni. Ennek beérkezte jelenti a jelentkezést.
–    2000.- Ft részvételi díj, amely a helyszínen fizetendő.

Legfeljebb 20 főt tudunk fogadni!

Jöjjetek-plakát

A programot a Nemzeti Együttműködési Alap támogatja.